Thuis verplegen...

Als je met gezondheidsklachten, een chronische ziekte of met het herstel van een operatie of ongeluk te maken krijgt, is het fijn als je thuis geholpen kan worden en niet naar het ziekenhuis hoeft?

Het kan gelukkig veel vaker van je denkt. Ons uitgangspunt is om je zoveel mogelijk thuis, in je eigen vertrouwde omgeving te ondersteunen. We kijken graag naar wat wel mogelijk is. 


Thuis zorgen...

Oog voor de mens achter de patient. Wij beseffen dat ons werk een grote invloed op iemands leven.

We zorgen voor jou op de manier waarop wijzelf ook graag verzorgd zouden willen worden en dat doen we al vele jaren.

Wij bieden deze zorg.

Kom in gesprek... 

Thuis bij ons...


Persoonlijke verzorging kan mensen helpen om langer thuis te blijven wonen, in plaats van te verhuizen naar een zorgcentrum. Persoonlijke verzorging kan zaken omvatten als hulp bij het baden, aankleden en het gebruik van het toilet.

Daarnaast kunnen persoonlijke zorgverleners ook helpen met taken zoals het bereiden van maaltijden en licht huishoudelijk werk. Voor veel mensen is persoonlijke verzorging essentieel om hun zelfstandigheid te behouden. 

Kom in gesprek... 

Kom jij ons team versterken? 

Zorgverlener


Sinds 2009 werkt hij als zzp-er in de thuiszorg/ wijkverpleging. Als zzp-er is hij op veel plekken geweest en kreeg hij veel waardering.  

In 2020 is hij samen met Collega Hedy eigen thuiszorg/ wijkverpleging begonnen. Zorg Thuis Zeist. Zorg vanuit het Hart met verstand

Hierin kan hij zijn hart en ziel kwijt. Hij wordt hier zo blij van.
 
Niet alleen mensen helpen die zelfstandig thuis wonen maar hun ook het plezier geven met wat deze mensen (nog) hebben.
 
Zorg Thuis Zeist is een organisatie waar we zeer betrokken (vanuit het hart) en verantwoord (met verstand) met onze cliĆ«nten zijn.

Remco Wiegers

Verpleegkundige 

Hedy